fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:39

Папа Франциск покани Стоичков да участва в ”Мача на мира”

"За мен е огромна чест", написа Камата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Легендата на българския футбол Христо Стоичков ще участва в “Мач на мира”, обяви самият той в социалните мрежи. Камата е бил поканен да се включи в благотворителното шоу лично от папа Франциск. 

“За мен е огромна чест, че папа Франциск ме покани да стана част от “Мач на мира”! Ще бъде невероятно да играя с много мои приятели. Папа Франциск е голям радетел на спорта и футбола! Сигурен съм, че неговите думи ще стигнат до милиони! Рим, 10 октомври!”, написа Стоичков. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img