fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 06:47

Овладян е горският пожар близо до Сливен

Пожарът е бил низов и вече е потушен, но продължават да се правят огледи за възникнали нови огнища

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Пожарникари овладяха пожар в горски масив над сливенското село Голямо Чочовене. Засегнати са близо 80 декара от общинската гора, съобщават от Югоизточно държавно предприятие – Сливен.   

Пожарът е бил низов и вече е потушен, но продължават да се правят огледи за възникнали нови огнища. В гасенето са участвали 28 служители на Държавно горско стопанство – Сливен, горски служители от Твърдица и общо 12 противопожарни автомобила.

От предприятието призовават в пожароопасния сезон да не се палят огньове, да не се изхвърлят незагасени фасове и стъклени бутилки, които могат да причинят големи горски пожари.  

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img