fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:16

Отведоха Георги Семерджиев към ареста 7 часа след задържането

Според криминалисти бавното извеждане ще повлияе на пробата за алкохол, която ще му бъде взета

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Мъжът причинил тежката катастрофа в София, при която загинаха две млади жени, Георги Семерджиев беше изведен от дома си 7 часа след задържането си. Той е извозен към столичното следствие от ГД “Охрана” към правосъдното министерство.

Семерджиев е намерен на адреса към 13:30 ч. този следобед от специализирания отряд “Кобра” и служители на МВР. За да го задържат, полицаите трябвало да разбият вратата, а по неофициална информация Семерджиев е спял, предава БНТ.

Криминалисти обясниха, че забавеното му извеждане води до протакане, защото колкото по-дълго стои, без да му бъде взета проба и пие течности, това може да повлияе върху резултата от теста за алкохол.

Георги Семерджиев живее на въпросния адрес в кв. “Лозенец”, но няма официална регистрация там. Полицаите са прегледали записи от охранителните камери на мястото на катастрофата. От тях се вижда, че Георги Семерджиев си е тръгнал, куцукайки.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img