fbpx
20.3 C
София
13 август 2022 | събота | 17:47

Отстраниха временно от длъжност Симона Радева (ВИДЕО)

Срещу Симона Радева е образувано досъдебно производство

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Отстраниха за срок от два месеца полицаят Симона Радева от Първо РПУ-София. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец. Това съобщиха от МВР. За Радева се твърди, че е имала взаимоотношения и е помогнала на Георги Семерджиев, който предизвика катастрофата на столичния бул. “Черни връх”, при която загинаха две млади жени.

Срещу Симона Радева е образувано досъдебно производство на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img