fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:29:18
четвъртък | 26.05.2022 | 17:29:18
26.8 C
София

Отпускат допълнителни 32 млн. лева за подпомагане на земеделски стопани

Със средствата ще бъдат подпомогнати животновъди и производители на плодове и зеленчуци, маслодайна роза и ориз

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Отпускат допълнителни 32 млн. лева за подпомагане на земеделски стопани. Това гласува кабинетът по време на редовното си заседание днес.

Средствата се отпускат за подпомагане на земеделски стопани – животновъди, отглеждащи едри и дребни преживни животни и пчелни семейства, и производители на плодове и зеленчуци, маслодайна роза и ориз.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук