fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:50

Отмениха три решения на кабинета “Петков”

МС е приел трите решения с направените в тях изменения, допълнения и уточнения

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Служебното правителство отмени три решения, които не са завършени от предходния състав на МС.

Решението от правителственото заседание на 5 май касае безвъзмездното прехвърляне на правото на собственост върху имоти – частна държавна собственост, на община Ямбол, област Ямбол.

Решението от 13 юли се отнася до организацията и координацията на процеса на разговори и подготвителни дейности за присъединяване на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие.

С решението, прието на 28 юли, е одобрен проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за пазарите на финансови инструменти.

Вносителите не са подготвили и представили окончателни текстове и не са представили преработени мотиви съобразно направените в тях изменения, допълнения и уточнения.

Поради важността на решението за организацията и координацията на процеса на разговори и подготвителни дейности за присъединяване на България към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие, правителството ще го разгледа отново на следващо свое заседание.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img