fbpx
More

  Отлага се премиерата на новия филм на “Индиана Джоунс 5”

  Същата съдба сполетя и други заглавия

  Компанията “Disney” отложи излизането на екран на няколко продължения на супергеройски филми от киновселената на “Marvel”, както и на “Индиана Джоунс 5”, съобщава dir.bg, позовавайки се на световните агенции.

  Според публикация в списание “Variety” премиерата на “Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта” е отложена от 25 март за 6 май 2022 г., а на “Тор: Любов и гръмотевици” – от 6 май за 8 юли. Продължението на “Черната пантера” – “Черната пантера: Уаканда завинаги”, ще излезе на екран на 11 ноември, вместо на 8 юли, както беше планирано по-рано.

  Освен това от киностудиото съобщиха, че “The Marvels”, “Антмен и Осата: Квантомания” и петият филм от поредицата за приключенията на Индиана Джоунс, в който зрителите отново ще видят Харисън Форд в образа на прочутия археолог, ще почакат още две години, преди да излязат на голям екран през 2023 г.

  Според изданието преразглеждането на графика на компанията е свързано с производството на филмите.

  Във времето на коронавирусната пандемия Холивуд на няколко пъти наложи промени в премиерните дати на предстоящите заглавия, припомня БТА. След продължителните локдауни, затворени хора по домовете им, те разчитат на блокбъстъри, които да помогнат за привличането на публиката обратно в киносалоните.