Петимата депутати, които обявиха, че напускат ПГ на “Има такъв народ” (ИТН), вече са подали заявленията си в деловодството на Народното събрание, потвърдиха за БТА от пресцентъра на парламента.

Това са Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев. Те са подали своите заявления за излизане от ПГ на ИТН. Припомняме, че вчера министърът на спорта в оставка направи изявление.

„Аз в качеството си на министър на младежта и спорта, освен че съм подал своята оставка, не мога повече да подкрепям действията на лидера на “Има такъв народ” (ИТН) Слави Трифонов и свалям своето доверие от него,“ каза Василев.

„Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, но ето, че дойде моментът, в който България ми е по-важна от задкулисните интереси на група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер“, добави той.

„Ще напусна ИТН, аз съм един от учредителите на партията, с огромна тъга, защото през последните две години аз вложих цялата си енергия, сила, воля, знания, умения, средства, за да изграждам структурите на тази партия и да убеждавам хората през юли и през ноември в идеалите на партията, за това, за което гласуваха 2,5 млн. българи,“ добави Василев.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here