fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:11

Отцепилата се Елена Гунчева с разкрития за почтеността на партия “Възраждане”

Тя изрази възмущение от събирането на хора за протести срещу пари

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Отцепилата се от “Възраждане” Елена Гунчева излезе с нови факти, показващи как работи партията реално. Разкритията публика в профила си във “Фейсбук”.

Там тя написа: “Знаете ли, когато ГЕРБ плащаха автобусите с техни хора да идват на протест в София, колко много се възмущавах. Защото това не са спонтанни протести. Да, много хора нямат пари да отидат до София. Въпросът е, че в София живеят почти 1/3 от българите. Ако не можеш да убедиш поне 10 000 души от два милиона да те подкрепят, къде си тръгнал? И само на своите членове, на които се спуска задача да участват в протест ли разчиташ да вземеш властта?

Снимка: Публичният профил на Гунчева във “Фейсбук”

Никога не съм одобрявала да се плаща организирано за протести. Дори за транспорта. Не го одобрявах за ГЕРБ, не го одобрявам и за доскорошната ми партия. И съм го казвала многократно. Когато аз съм ходила на протести, никой не ми е плащал за транспорта, за горивото или нещо друго. Защото съм ходила по вътрешно убеждение, а не по партийна повеля. Толкова за автобусите….и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!”

Преди минути, Гунчева излезе с нова публикация, в която пита: “Та може ли само някой да ме уведоми колко милиона точно са сектата?!? И защо само велик и божествен, а не направо Бог!?! Не скромничи ли по тоз начин?! Или скромността още не му позволява като Калигула да се определи за жив бог?!?”

Снимка: Публичният профил на Гунчева във “Фейсбук”
- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img