fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:08

От записа на заседанието на ДБ: Разговори за бухалки, Бойко Рашков и кой кого ще подкрепи

От "Демократична България" публикуваха пълния запис от закритата среща

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От “Демократична България” публикуваха пълния запис от заседанието. От записа на закритата среща на една от парламентарните комисии се чува как Христо Иванов коментира избора на председател на КПКОНПИ.

Записът изтече в медиите в късния следобед – микрофоните и камерите на Народното събрание са били оставени включени след заседание на една от парламентарните комисии.

“ПП казаха, че това е предварително условие за това да приемат подкрепа от ИТН. А ИТН казват: “Приемаме го на първо четене, а второто ще го гласуваме, когато има избран кабинет” с аргумента, че има много корекции, които трябва да се направят. Междувременно ПП, в лицето на парламентарното им крило – не на Лена Бориславова, а на парламентарното им крило, заеха позицията, че законът трябва да се ревизира сериозно. Тошко казва: “Не, не, ние ще го гласуваме след избирането на правителство, защото искаме да сме сигурни, че ако вие си направите бухалка, ние сме в коалицията, която ще управлява тази бухалка. Иначе няма да ви гласуваме бухалка, която после, да отидем на избори, и вие да я контролирате”, казва гласът от записа.

От “Демократична България” публикуваха пълния запис от закритата среща на парламентарната си група. Те призоваха думите им да бъдат чути, осмислени и всеки сам да си направи конкретните изводи.

Пълният запис можете да видите тук:

https://www.facebook.com/demokrati.bg/videos/1052845965347805

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img