fbpx
More

  От 8 до 14 ноември празнуват супертатковците

  Драматургът Здрава Каменова представя книга, подготвена специално за случая

  Втората седмица на ноември отново е посветена на татковците. В периода от 8 до 14 ноември отбелязваме Седмицата на бащата!

  В рамките на седмицата ще бъде представена специално подготвената от драматурга Здрава Каменова книга  “Седмицата на супертатковците”.

  “Тази година ще си поговорим за суперсилите на татковците и ще обявим Седмицата като “Седмицата на супертатковците”! Знаем, че всеки татко има своята суперсила – може да е спорт, готвене, екскурзии или каквото и да е – важното е да прекарва хубаво и интересно времето с децата си. Понякога това не е толкова лесно, но пък е толкова ценно да се случи онова “ЩРАК!”, с което изведнъж се превръщаме в супертатковци. Как става това “ЩРАК!” ли?”, това обещава да разкрие Каменова.

  Представянето на изданието ще бъде във “Фейсбук”. Тогава драматургът  ще отправи предизвикателство към всички желаещи да споделят с рисунка, снимка или кратък текст каква е суперсилата на татко. Може да бъде всичко, което прави татко, и което го прави супертатко в очите на децата. Десет татковци, включили се в предизвикателството, чрез томбола ще получат книгата й.

  “Седмица на бащата” се отбелязва за девети пореден път и е инициатива на националната кампания за бащина грижа “Да бъдеш баща”, която под различни форми подкрепя мъжете да бъдат грижовни, отговорни и неагресивни родители в името на по-добрите семейни отношения и успешното развитие на техните деца.