fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:53

Освободиха още шестима зам.-министри

Вчера също бяха освободени зам.-министри

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Още шестима заместник-министри са освободени от длъжност със заповед на министър-председателя Кирил Петков, информира пресслужбата на Министерски съвет.

След като вчера постовете си напуснаха първите шестима зам.-министри, днес от длъжност са освободени Ивайло Яйджиев, заместник-министър на финансите, Лазар Лазаров, заместник-министър на труда и социалната политика, Владимир Върбанов, заместник- министър на транспорта и съобщенията, както и Александър Стоянов, заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството.

Освободени са още Иван Христанов, заместник-министър на земеделието и Борислав Ганчев, заместник-министър на правосъдието, се казва в прессъобщението.

- РЕКЛАМА -spot_img
Росица Лаханова
Росица Лахановаhttp://www.newsone.bg
Росица Лаханова е родена в София. Завършва Журналистика и Българска филология със специалност “Езикознание” . Мечтае да се занимава със старобългарски език, но съдбата я изпраща в телевизията. Работи в сферата на електронните медии от 1999. Била е редактор, сценарист и водещ в сутрешен блок, съботно-неделни и нощни блокове в телевизиите НКТ “Евроком”-София, ББТ, “Диема”, “7 дни”, БНТ. От 1.6.2022 е член на екипа на NewsOne LIVE TV. Обича театъра, конния спорт и бързите коли. Любима книга - “Малкият принц”, верую : най-важните неща се виждат със сърцето.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img