Снимка: Публичен фейсбук профил на Кирил Симеонов

Още един народен представител от “Има такъв народ” обяви, че напуска парламентарната група на партията. Това е депутатът Кирил Симеонов, който става шестият напуснал политическия проект на Слави Трифонов. 

От парламентарната трибуна Симеонов обяви, че изпитва срам от вчерашното гласуване, при което беше отстранен председателя на Народното събрание Никола Минчев. 

Снимка: Публичен фейсбук профил на Кирил Симеонов

“Когато се видях със Слави Трифонов, той ме попита за какво съм в политиката. Аз му казах, че съм тук, за да се борим против статуквото. Вчера ние гласувахме с това статукво и мен ме е срам от това нещо”, заяви той. 

“Години наред съм опонирал на ГЕРБ във Варна и съм длъжен да го заявя, защото когато довечера се прибера при децата си, аз трябва да мога да ги погледна в очите”, аргументира се Кирил Симеонов, а думите му бяха последвани от бурни овации. Отцепилия се депутат беше посрещнат с топли прегръдки от бившите си съпартийци, които в началото на седмицата се отцепиха от ИТН след решението на Слави Трифонов да изтегли министрите си от управляващата коалиция.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here