fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:29

Още 25 души спечелиха смартчасовник от томболата на МЗ за нововаксинирани

До момента вече 50 души спечелиха от томболата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Нови 25 късметлии спечелиха смартчасовник от томболата, организирана от Министерството на здравеопазването. Тя цели да стимулира хората да се ваксинират срещу COVID-19. Всеки петък до края на месеца ще се теглят нововаксинирани, а в рамките на томболата ще бъдат раздадени общо 102 смартчасовника, като до момента са раздадени 50.

Печелившите ще получат потвърждение, че са изтеглени в жребия чрез e-mail и/или чрез обаждане по телефона в деня на провеждането му. Спечелилият трябва да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение за получаване на наградата на имейл: ncpha_igracovid19_mz@ncpha.government.bg. Ако не го направи в рамките на два дни, той губи наградата си. В този случай организаторът определя друг печеливш, отново чрез жребий на случаен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. Наградата се получава лично, в 14-дневен срок от потвърждението, че желае да я получи.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img