fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:10

Осигурени са тестовете за изследване на всички ученици през първата седмица на януари

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Осигурени са тестовете за изследване на всички ученици през първата седмица на януари, съобщават от Министерството на образованието и науката. Получени са 322 400 теста.

С тяхната доставка се осигурява изследването на всички ученици в България за COVID-19 за първата седмица на януари.

Договорените от Министерството на здравеопазването количества са достатъчни за тестването в цялата страна поне до средата на януари следващата година. Затова оттам се надяват на редовни доставки.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img