4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:37:50
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 12:37:50

Осъдиха на “Пробация” мъжа, отправил закана за убийство на Ива Митева

Той трябва да полага и по 200 часа „безвъзмезден труд в полза на обществото“

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Осъдиха мъжа, заплашил с убийство председателя на 46-то Народно събрание Ива Митева. Той е с наказание „Пробация“ за срок от 3 години. Две години той трябва да полага и по 200 часа „безвъзмезден труд в полза на обществото“, съобщават от държавното обвинение.

От Прокуратурата припомнят, че на 2 септември мъжът е изпратил имейл на Министерството на правосъдието с думите: „В София съм, имам оръжие и ще я убия, има майка, и нея я знам къде живее“.

За заплахата първи съобщиха в кулоарите на парламента депутатите Тошко Йорданов и Николай Хаджигенов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук