fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 14:19

Очаквайте НА ЖИВО по NewsOne

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Телевизия NewsOne ще излъчи НА ЖИВО заседанието на Народното събрание и парламентарния контрол. 

Проследете НА ЖИВО по News One завъртането на Конституционната рулетка. В 17:00 президентът Румен Радев ще връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарно представена сила – “Продължаваме промяната”. 

В 10 часа кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще провери сторителните дейности на бул. “Ломско шосе”. 

От 11:00 часа представители на партия “Възраждане” и АБВ ще протестират пред руското посолство в подкрепа на отзованите руски дипломати. 

От 11: 00 часа в БТА ще бъде представена реализацията на проекта: “Разработване на синтезатор на българската реч за нуждите на хората със зрителни увреждания”. 

От 13 часа може да проследите НА ЖИВО по NewsOne пресконференция на тема “Българско-руските отношения пред непознати предизвикателства”. 

От 16:30 часа пред сградата на Президентството на Република България Национално движение “Хан Кубрат” организира протест. От движението настояват „Продължаваме Промяната“ да върне мандатът на президента Румен Радев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here