fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 14:47

Очаква се програмата на бъдещия кабинет начело с Асен Василев (ВИДЕО)

Продължават разговорите с народни представители, които искат да видят програмата за политиките на евентуалния бъдещ кабинет

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Днес ще бъде оповестен окончателният вариант на програмата за политиките на евентуалния бъдещ кабинет с премиер Асен Василев. Тя ще е с кратък времеви хоризонт – половин година. Програмата е разработена от работна група в състав : “Продължаваме промяната”, БСП и “Демократична България”.

Вчера експертите се събраха в парламента като разговорите са били в две направления – законодателни инициативи и задачи пред изпълнителна власт.

Най-рано утре ще станат ясни имената на министрите в проектокабинета, както и разпределението на квотите. Кирил Петков и Асен Василев имат срок до петък да реализират мандата. Ако не успеят, президентът ще го връчи на ГЕРБ-СДС, който в седем дневен срок имат право да излъчат свой кабинет. От партията обаче, заявиха че ще върнат мандата веднага.

Продължават разговорите с народни представители, които искат да видят програмата за политиките на евентуалния бъдещ кабинет, изработена от работна група, обяви премиерът в оставка Кирил Петков в отговор на въпрос дали са успели да съберат вече 121 депутати в подкрепа на правителството на Асен Василев.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img