fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 04:36

Община Варна обяви 42 свободни места за детските градини

Класирането ще бъде обявено на 17 август

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Община Варна обяви 42 свободни места за следващото класиране за целодневен прием 2022/2023 година в детските ясли на 17 август. Това съобщиха от дирекция “Здравеопазване” към местната администрация.

От 8 до 16 август ще бъде отворена електронната система за прием. Класирането ще бъде обявено на 17 август до 17:00 часа. Срокът за потвърждаване на класираните деца е от 18 август до 22. Август.

Във връзка с приетите “Правила и критерии за класиране и прием на деца в детски ясли на територията на Община Варна” при извършване на класиране регистрационния номер на заявлението няма значение. Децата ще се класират в низходящ ред по брой точки, а при равни условия ще се прилага функция по генериране на случайни числа и децата ще се подреждат във възходящ ред по случайно число, посочват от ресорната дирекция.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img