fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 03:52

Обновяват клиниката по патология в „Майчин дом“

С това ще завърши цялостният процес по обновяване на болницата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

През тази година предстои пълното обновяване на клиниката по патология на бременността в Университетската акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”. Това обяви директорът на лечебното заведение професор Иван Костов.

“С този ремонт всъщност ние ще приключим един процес, който преди няколко години за напълно реновиране и ремонтиране на всички клиники в болница “Майчин дом”, така че болницата ще покрие най-високите съвременни стандарти като лечебна база, като условия за нашите пациенти. Няма по висше благо от това да помагаш на жената, на майката, на нейното дете”, коментира той в ефира на БНР.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img