-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:36:13
-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:36:13

Няма кандидати за председател на ВКС

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Няма постъпили кандидатури за председател на Върховния касационен съд, съобщи в началото на днешното заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет представляващият Боян Магдалинчев. Днес беше първото от четирите заседания на кадровия орган, на което могат да се правят номинации. Според приетите от съвета правила, кандидатури ще се издигат още на 14, 21 и 28 октомври. Предложения имат право да правят най-малко трима от членовете на съдийската колегия, Пленума на ВСС и правосъдният министър.

Процедурата по избор на шеф на ВКС стартира на 30 септември и ще приключи на 14 януари, когато кандидатите ще бъдат изслушани и ще се проведе гласуването. 

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук