-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:20:28
-0.5 C
София
петък | 03.12.2021 | 06:20:28

НСИ: В Пернишко стрелят по преброителите

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Мъж от пернишкото село Ярджиловци е стрелял с газов пистолет по преброител, съобщиха от НСИ. Инцидентът е станал в преди няколко дни.
„В неделя следобед мъж, който е бил посетен от наш преброител, е заплашил и произвел изстрел с газов пистолет по преброителката в село Ярджиловци. Жената е отишла на адреса на човека, за да го преброи, легитимирала се е отдалече, въпреки това срещу нея е произведен изстрел, по нейните думи, с газов пистолет. Полицията е уведомена там, разговаряла е с жената, аз също разговарях с нея и с кмета на селото. Тези случаи са абсолютно недопустими от каквато и гледна точка да ги погледнем и се надявам, че няма да останат без последствия за извършителите. МВР от самото начало на подготовката на преброяването е наш партньор и има осигурени екипи, които да действат в такива случаи“, каза председателят на НСИ Сергей Цветарски.

Над 5 милиона души от населението на България са преброени | NewsONE

Той посочи, че те им оказват съдействие и в някои райони, където достъпът е труден.

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук