fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 06:55

НСИ с нов председател (ВИДЕО)

Това е доц. д-р Атанас Атанасов

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Националният статистически институт (НСИ) има нов председател. Това е доц. д-р Атанас Атанасов. Той беше назначен от кабинета, след проведен конкурс. Днес Атанасов встъпи в длъжност като предшественикът му Сергей Цветарски му предаде поста.

С решение на Министерския съвет в оставка са определени и трима заместник-председатели на Атанасов. Това са Диана Янчева, Свилен Колев и Михаил Кончев.   

Заедно с това е освободен Богдан Богданов, който е с изтекъл мандат като заместник- председател на Института.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img