3.8 C
София
петък | 03.12.2021 | 05:19:48
3.8 C
София
петък | 03.12.2021 | 05:19:48

Новият “Ну,погоди” не се понрави на феновете на популярната съветска анимация (ВИДЕО)

Феновете са недоволни от начина, по който изглежда анимацията

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Популярният съветски рисуван сериал “Ну, погоди” се завръща на екран след дълго прекъсване, но изглежда, че феновете на емблематичната анимация от края на 20 век не са особено впечатлени от съвременната концепция за лошия вълк и добрия заек.

Социалните мрежи изстреляха залп от негативни коментари към трейлъра на новата поредица. Той беше представен на 21 ноември, като част от онлайн събитието Comic Con Russia & IgroMir 2021. Лайковете под видеото са едва около три хиляди, докато обърнат надолу палец са дали 21 000 души.

Въпреки че коментарите под трейлъра бяха изключени, потребителите намериха начин да споделят впечатление от видяното в други социални платформи. Те негодуват срещу лошата графична визия на анимацията и повдигат въпроса, защо изобщо е бил нужен рестарт на филмчето.

Отделно съвременната интерпретация на “Ну,погоди” има някои концептуални различия, спрямо филмчето от миналото.

Вълкът вече не е онзи кръвожаден хищник, който пали цяла кутия цигари наведнъж или пие алкохол от малкия екран. Поради съвременните регулации за телевизионно съдържание за детска аудитория, на новия вълк са вменени нови недостатъци, като прекомерна зависимост към компютърните игри. Заекът вероятно ще запази миловидната си същност, а към двата персонажа са добавени още няколко герои, които ще имат ключово място в поредицата.

Показаха новите герои от култувата руската анимация „Ну, погоди!” -  Телевизия Европа
Разликата в начина, по който са изглеждали героите през миналия век и сега

“Ну, погоди” е анимационен сериал на московското студио “Союзмультфильм”, режисиран от Вячеслав Котьоночкин и излъчван в периода 1969 – 1986г. Допълнителни серии са създадени през 1993 и 2006 година. В оригинал, героите са озвучени от Анатоли Папанов (Вълкът) и Клара Румянова (Заекът).

Soyuzmultfilm of Federal State Unitary Enterprise Kinostudiya
Анатоли Папанов и Клара Румянова

Филмчето разказва за непрестанните и комични опити на вълка да хване и изяде заека, който му се измъква всеки път, независимо че изобщо няма представа от лошите намерения на хищника.

- Реклама -spot_imgspot_img
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук