27.01.2023 | петък | 06:43

Нови ководещи на “257 podcast” на БНР (снимки)

Публикувано:

Сподели поста:

257 podcast отбелязва втората си година в платформите на БНР като разширява обхвата на експертите, които ще влизат в ролята на ководещи по въпроси и теми за личностното и кариерно развитие.

Първият ководещ на Катя Василева, един от гласовете на Радио София и създател на подкаста,  през 2023 е Доника Ризова – PR експерт и имидж консултант. Двете заедно  разясняват как да използваме социалните медии като част от личния си бранд.

Новият епизод на подкаста за личностно и кариерно развитие на БНР е посветен на това как да получим желаната позиция, каква стратегия да си изградим и как да водим преговори по време на интервю за работа. По тази тема като ководещ на Катя Василева се включва Наталия Цветанова, мениджър подбор на персонал в JobTiger. Гласът като начин на себеизразяване е темата на следващия епизод, който можете да чуете и в реално време, в ефира на Радио София, след новините в 15 часа на 25 януари, когато БНР празнува 88 години от своето създаване. Ководещ на Катя Василева ще бъде Радомира Михова, която казва, че нейна мисия е „Успешният глас“.

През януари 2021 г. 257 podcast стартира с идеята, че комбинацията между радио и подкаст е изключително подходяща за дискусия по теми, касаещи развитието, защото дава синергия между модерен канал и платформа с утвърден имидж. Още от началото са заложени темите – всичко, което дава ключ за увереност и успех в личен и професионален план. Фокусът е не върху жокерите за това какво трябва да правим, а какво да спрем да правим. Защото всички се наясно, че хората на високи позиции, а и не само, имат поведенчески дефицити, а най-актуалните лидерски качества са кураж, дързост и доверие. И така в 257 podcast Катя Василева и международния консултант по бизнес етикет и протокол и поведенчески коуч Кристина Крънчева започват да говорят за промяна в поведението, което ще спомогне за развитието, като специално поставят акцент, че 7 секунди е времето за нашето първо впечатление пред останалите.

За по-малко от година от проект в полза на хората, търсещи ключ за увереност и успех в личен и професионален план в предизвикателната пандемична реалност, за да се справят с дефицитите, 257 podcast е превръща в каузата, която променя. Поредицата доби популярност и получи вдъхновяваща обратна връзка, както от бизнес средите, така и от хора, опитващи да се вгледат в себе си, да преосмислят мотивацията и търсят начини да добият куража да бъдат и отстояват себе си във всяка сфера, на всяка сцена. В две поредни години – 2021 и 2022 257 podcast е отличен с PR Приз от БДВО в категорията „Проект на медия“.

Освен на професионалния опит и качества, 257 podcast залага преди всичко на споделения личен пример, който се оказва доказано въздействащ и мотивиращ за слушателите. В двете години от съществуването на подкаста личен опит за проявен кураж, уязвимост, провала като възможност и стъпка към успеха споделят личности от различни сфери – бизнес, предприемачество, изкуство, медицина, спорт и т.н.

Новините от България

Следете новините от всяка община в България в национална информационна медия "България1".

meteoONE

София
слаб снеговалеж
-0.8 ° C
-0.4 °
-1.2 °
96 %
1.5kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
2 °
вт
1 °
newsONE Newsroom
newsONE Newsroomhttp://www.newsone.bg
Информационна агенция newsONE.bg е безпристрастна и следва световните практики за обективна журналистика, без да се влияе от политически и икономически интереси. Основната мисия на агенцията е да стане основен и предпочитан източник на навременна, проверена, полезна и детайлна информация за новините от цялата страна. Основана през 2021-а година, newsONE бързо се наложи като един от предпочитаните източници на точна, навременна и безпристрастна информация. newsONE e единствената информационна агенция в България, която има и собствен денонощен новинарски канал, който се излъчва по кабел и сателит на територията на България и Европа. newsONE e първата информационна агенция в страната, която изгражда регионални центрове в 10 града.
София
слаб снеговалеж
-0.8 ° C
-0.4 °
-1.2 °
96 %
1.5kmh
100 %
пт
1 °
сб
1 °
нд
1 °
пн
2 °
вт
1 °

Прочети още

Оригиналният HBO драматичен сериал „Наследници“ се завръща с четвърти сезон на 27 март

Създаден от Джеси Армстронг, четвъртият сезон на наградения с Emmy® оригинален драматичен сериал на HBO Наследници дебютира в...

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа

Костадин Костадинов: ДБ и ПП саботираха съдебната реформа #саботаж #НПК #съдебна #реформа #разследване #ПП #ДБ #заседание #Възраждане #ИванГешев

Информация за състоянието на републиканските пътища към 17:30 ч. на 26.01.2023 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ОБСТАНОВКА: Температурите са в интервала от -5 С до +9°С. Времето над страната е облачно. Слаб вятър духа в областите:...

Георги Първанов: Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата

Ние от коалиция „Левицата“ получаваме зелена улица и ставаме алтернативата. Особено на фона на безпринципния изблик на любов...