fbpx
23 C
София
20 август 2022 | събота | 02:05

НОИ: 1180.40 е средният осигурителен доход за октомври

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Националният осигурителен институт обяви, че средния осигурителен доход за страната за месец октомври 2021 г. е 1180,40 лв.

Средномесечният осигурителен доход за страната за периода от 1 ноември 2020 г. до 31 октомври 2021 г. е 1153,52 лв.

Определеният средномесечен осигурителен доход за периода служи при изчисляване на размерите на новоотпуснатите пенсии през месец ноември 2021 г., съгласно чл.70, ал. 3 от Кодекса за социално осигуряване.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img