fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 08:03:11
петък | 20.05.2022 | 08:03:11
5.7 C
София

Николай Събев за президента: Радев е шарлатанин – преструва се на демократ, но душата му е на изток

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

“Шарлатанин си, когато вдигнеш юмрук на чужд протест, когато се преструваш на “демократ” а душата е на друго място. На изток.”

Това написа във Фейсбук профила си министърът на транспорта Николай Събев. Думите му са заради обръщението към народа по случай 1 май на президента Румен Радев. 

“Патриотичен дълг е да не допуснем въвличането на родината във войната. Да не се поддаваме на милитаристките призиви, с които започва всяко кръвопролитие. Да не допуснем страстите от войната да се пренесат у нас. Да не търпим политически шарлатани да ги разпалват за своя употреба”, каза по-рано днес президентът.

Според Радев има политици, които са готови да направят тази опасна стъпка: да заложат бъдещето на България в интерес на свои користни цели.

“Румен Радев днес – нито дума за истинските убийци на невинни хора”, написа на страницата си Събев.

“Тези в България, които твърдо застанаха в помощ на жертвите, в неговия речник се оказаха “шарлатани”, коментира още транспортният министър.

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук