fbpx
27.8 C
София
9 август 2022 | вторник | 13:51

Николай Дренчев пред Патарински LIVE: От “Възраждане” сме винаги готови за избори

Назначаването на Бойко Рашков за председател на КПКОНПИ е твърде порочно действие, смята още депутатът

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

ПП “Възраждане” е винаги готова за предсрочни парламентарни избори. Това заяви в предаването Патарински LIVE по newsONE депутатът от партията Николай Дренчев. 

“Възраждане” винаги говори едно и също нещо и прави това, което казва. Ние нямаме такъв момент преди избори да променим нашето поведение, за да се харесаме на избирателите. Ние сме в кампания от първия ден и винаги ще бъдем в кампания, защото считаме, че трябва в политиката да има пълно припокриване между думите и дела”, заяви депутатът. 

“Ние също имаме един кандидат, който е безспорен компетентен и почтен човек (Бойко Атанасов, б. ред.). Бойко Рашков имаше други функции в системата на Министерството на вътрешните работи и едно такова назначение би било твърде порочно. Но очевидно то е много важно за някои от управляващата коалиция и очевидно е голяма разменна монета от преговорите за съставяне на ново правителство”, коментира още Дренчев. 

Той коментира и отношенията вътре в коалицията. “Очевидно е, че не са могли да се разберат и очевидно е, отивайки към избори, решават в последния момент в 12 без 5 да правят някакви такива супер важни промени, както да кажем покупката на самолети F-16, които не са работа на това правителство, което така или иначе си отива и би трябвало да оставим на следващото правителство, което ще бъде с по-сериозна легитимност, да взема по-важните решения, които касаят бъдещето. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Сергей Тодоров
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here