4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:41:23
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:41:23

“Ние идваме” обяви подкрепата си за Румен Радев

Близо 81% от симпатизанти и членове на формацията са заявили подкрепата си за него

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Една от политическите сили от антиправителствените протести обяви подкрепата си за Румен Радев за президентските избори. Това заявиха от “Ние идваме”. Решението на УС на формацията е да подкрепи Радев за втори мандат на “Дондуков” 2.

снимка: Николай Хаджигенов

След проведено допитване до симпатизанти и членове, 81% са заявили подкрепа за Румен Радев, а 19% за Лозан Панов. Управителният съвет на движението е взел решение за подкрепа на досегашния президент.

Само преди няколко Николай Хаджигенов сподели в интервю, че желае да види дебат между Панов и Радев, за да вземе окончателно решение кой от двамата кандидати ще подкрепи за поста.
“За да искаме демокрация, трябваше да започнем от себе си. Затова се допитахме до членовете на сдружението и декларираме резултата. „Ние идваме” не е вождистка организация”, заяви Николай Хаджигенов.
“Поведението на държавния глава в противопоставянето срещу диктатурата на Борисов, Пеевски, Гешев, е основният довод за преценката ни в битката за подкрепа на промяната”, посочиха от “Ние идваме”.

“Намираме кандидатурата на г-н Лозан Панов за достойна в битката за правосъдната реформа и я считаме необходима да се използва за реализацията на промяната”, заявиха още от формацията.

- Реклама -spot_imgspot_img
Сергей Тодоровhttps://www.newsone.bg
Сергей Тодоров е главен редактор на информационния сайт NewsOne.bg. Работил е като репортер в няколко национални телевизии, както и в печатни , и в онлайн издания. Автор е на редица материали и разследвания. Завършил е „Политология“ в УНСС.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук