fbpx
17.7 C
София
13 август 2022 | събота | 06:41

“Ние идваме” натискат за коалиция с “Продължаваме Промяната” и “Демократична България”

Той заяви, че готови за разговори с "всички демократично настроени хора, без тези, които искат руски газ"

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Коалиция между “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и движение “Ние идваме” трябва да се случи в името на това да се пребори статуквото. Това каза адвокат Николай Хаджигенов.

“Дали е възможно да стане е рано да се каже, дали трябва да се направи обаче, е задължително. Работим по това от 2 години”, каза той.

Той посочи, че корупцията и статуквото са общ враг на трите формации.

“Врагът е статуквото и ние трябва да се преборим с него. За да се случи това – имаме нужда от мнозинство, а то може да се сформира само по този начин”, коментира адвокатът.

Бившият депутат коментира думите на президента Румен Радев при връщането на третия проучвателен мандат неизпълнен.

“Радев води странна политика, която се лъкатуши много сериозно. Той се опитва да ръководи, да мести фигурите. Наша работа е да не му позволим, защото това не демокрация”, заяви той.

Адвокатът беше категоричен, че от движение “Ние идваме” са готови за разговори с “всички демократично настроени хора, без тези, които искат руски газ”, за да сформират обща коалиция.

- РЕКЛАМА -spot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img