fbpx
26.8 C
София
19 август 2022 | петък | 13:03

NewsONE Ви попита дали сте използвали отстъпката за горива (ВИДЕО)

Вие имате думата

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

NewsONE Ви попита дали сте използвали отстъпката за горива, дали според вас тя е полезна и трябва ли да се въведе таван на цените им.

Репортерът ни Десислава Младенова беше на столичната ул. “Солунска”, срещна се с доста хора – едни изразиха одобрение от мярката, други заявиха, че не ги интересува това, тъй като не са шофьори.

В обектива ни попадна и председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов, който не пожела да отговори дали е използвал отстъпката.

По отношение на предложение на една от партиите в парламента за въвеждане на таван на цените на горивата – запитаните като цяло споделиха, че приветстват такава идея.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img