fbpx
More

  NewsONE ще отразява на живо протестите срещу кабинета, митинги и отзивите за вота на недоверие

  Медията ще излъчи на живо всички важни събития от деня и ще даде трибуна за всички мнения

  NewsONE ще отразява на живо протестите срещу правителство на Кирил Петков, митингите в подкрепа на кабинета, отзивите за вота на недоверие и извънредното заседание на Народното събрание. 

  От 11 часа започва митингът в подкрепа на правителството, който ще се отрази на живо в ефира на newsONE TV, както и във фейсбук страницата на медията. Протест срещу управляващите също започва в този час. Заради мерки за сигурност двете групи са разделени с прегради, а самите събития са ситуирани от двете страни на Народното събрание. 

  В същото време се провежда и протест на Национално движение “Хан Кубрат”. Те са недоволни от икономическата обстановка и са обезпокоени от възможността България да отстъпи от позицията си за Република Северна Македония. 

  Тези събития ще бъдат отразени на живо в ефира на newsONE TV, както и в социаните мрежи на медията. 

  В 12 часа ВМРО, които по-рано днес блокираха дома на премиера Кирил Петков, се събират на протест пред Народното събрание. Те, заедно с Национално движение “Хан Кубрат”, са против всякакво отстъпление от сегашната позиция на страната ни за РСМ. 

  NewsONE ще излъчи на живо дебата по вота на недоверие, както и изявленията на народните представители от кулоарите на парламента. 

  От 17 часа ПП “Възраждане” също излиза на протест пред парламента. Те също настояват за оставката на правителството и искат въпросът с РСМ да се реши след провеждането на референдум. 

  Преди края на техния протест на същото място ще се проведе и митинг в подкрепа на правителството на Кирил Петков, който вчера призова гражданите за подкрепа. 

  NewsONE ще излъчи на живо всички важни събития от деня и ще даде трибуна за всички мнения.