fbpx
21.8 C
София
събота | 28.05.2022 | 13:18:16
събота | 28.05.2022 | 13:18:16
21.8 C
София

NewsONE стартира излъчване на събития на живо

Всичко най-важно от обществено-политическия, икономическия и културния живот на страната ще бъде показвано в реално време в най-новия новинарски телевизионен канал

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Телевизия NewsONE започва излъчване на събития на живо. Всичко най-важно от обществено-политическия, икономическия и културния живот на страната ще бъде показвано в реално време в най-новия новинарски телевизионен канал. Важните събития от деня ще бъдат показвани с цялата им дължина в новинарския канал и няма да бъдат допълнителнo технически манипулирани.  

NewsONE ще прави преки включвания от различни пресконференции и брифинги на държавни органи и институции (като Министерски съвет, различни министерства, Президентство, съдилища, Прокуратура, агенции), протести, митинги, шествия и други граждански мероприятия, както и спортни мероприятия.

Като част от програмната схема на медията ще намерят място още – излъчване на петъчния парламентарен контрол и излъчвания на събранията на различни общински съвети. 

“Това е поредна стъпка в развитието на NewsONE – единствената по рода си профилирана информационна телевизия в България. Горди сме, че почти месец след старта на канала вече имаме лоялна аудитория, която следи новините от нашите платформи. NewsONE TV, NewsONE Radio и NewsONE.BG сумарно генерират аудитория от над 700 000 българи от страната и чужбина. Всеки един от медийните канали на NewsONE бележи постоянен ръст, като тенденцията се запазва над 12-а поредна седмица. Това ни дава увереността, че сме на прав път и медийния пазар в страната най-после има своята качествена новинарска телевизия и вече се състезаваме в своя собствена писта, оставяйки т.нар. конкуренти далеч зад нас”, коментира Владимир Иванов, изпълнителен директор на EVY Media.

- Реклама -spot_imgspot_img
NewsONE
NewsONEhttps://www.newsone.bg
Инфо за нас.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук