fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 04:48

newsONE разширява покритието си

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Водещата новинарска платформа в България newsONE навлиза в нов етап от своето развитие, от тази есен. Дни преди новинарският сайт newsone.bg да отбележи своята първа година, медията ще предложи изцяло нов модел на поднасяне на новини.

От 25 юли започва изграждането на най-голямото новинарско студио в България. Сетовете на телевизията ще се разпростират на 400 квадратни метра, предлагайки изключително динамично и модерно излъчване на съдържанието на аудиторията си. От есента зрителите на канала ще имат възможността да проследят на живо всички политически и социални събития в страната, водещи културни и развлекателни събития, множество интервюта, анализи и коментари от водещи експерти.

Новият сезон на newsONE TV ще стартира на 12.09.2022 г. точно в 07:00 часа, когато зрителите ще се събудят с напълно обновената програма на телевизията, с нови предавания и лица. newsONE TV ще предложи и изцяло нов, интерактивен подход към отразяване на събития, предлагайки комбинация от традиционна телевизия, силно онлайн присъствие, съдържание за социалните медии и собствена стрийминг платформа, достъпна за всички масови устройства.

Телевизионният канал ще излъчва програмата си под ново търговско обозначение – newsONE Balkans, предлагайки много съдържание и от локалните версии на newsONE Serbia и newsONE North Macedonia, които също стартират през есента.

newsONE – От мястото на събитието.

- РЕКЛАМА -spot_img
NewsONE
NewsONEhttps://www.newsone.bg
Инфо за нас.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img