fbpx
21.1 C
София
събота | 28.05.2022 | 01:08:15
събота | 28.05.2022 | 01:08:15
21.1 C
София

Непристойно поведение в Уестминстър

"В крайна сметка, ако сте мъж, дръжте си ръцете в джобовете и се дръжте както бихте се държали, ако дъщеря ви беше в стаята", посъветва тя

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Британската министърка на международната търговия Ан-Мари Тревелян заяви, че всички жени, работещи в парламента, са ставали обект на сексистки изказвания или неуместен физически контакт и посъветва колегите си мъже да си държат ръцете в джобовете.

Темата за поведението на депутатите в Уестминстър привлече вниманието на обществеността, след като управляващата Консервативна партия съобщи тази седмица, че разследва твърдения, че депутат бил забелязан да гледа порнография в залата на Камарата на общините. “Мисля, че всички жени в парламента сме били обект на неуместни изказвания и шарещи ръце… Това никога не е уместно, където и да било. Не е уместно и в Уестминстър”, заяви Тревелян пред “Скай нюз”. “В крайна сметка, ако сте мъж, дръжте си ръцете в джобовете и се дръжте както бихте се държали, ако дъщеря ви беше в стаята”, посъветва тя депутатите.

- Реклама -spot_imgspot_img
Иван Петрински
Иван Петринскиhttp://www.newsone.bg
Иван Петрински е журналист с дългогодишен опит като редактор и автор и основател на печатни и електронни медии. Дългогодишен кореспондент и коментатор по темата за гръцката криза за български телевизии и радиостанции. Създател, главен редактор и автор в медии за българите в чужбина. Участник в множество международни медийни срещи. Човек с голям опит в комуникацията с българската диаспора и проблемите, свързани с битието на нашите сънародници зад граница.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук