fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:04

Недоволни граждани опитаха да нахлуят в столичен мол без сертификат

Според тях никой нямал право да изисква документ за влизане в обекта

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Група раждани се опитаха да влязат в столичен мол без “зелен” сертификат, въпреки изричната забрана на властите, съобщава bTV.

Според протестиращите никой няма право да им иска документ за влизане в търговския център, а не искат да заплатят и тестване на входа пред обекта. На място пристигна полиция.

Считано от 21 октомври, много от дейностите на закрито изискват наличие на документ за преболедуване, ваксинация или направен отрицателен тест. Днес беше обявено, че започват масирани проверки за това как се спазват противоепидемичните мерки в големите търговски центрове и магазини.

- РЕКЛАМА -spot_img
Цветин Филипов
Цветин Филиповhttp://www.newsone.bg
Цветин Филипов е журналист на информационния сайт NewsOne.bg. Всеки ден той ще ви запознава с най-важните и любопитни вътрешнополитически теми в страната, но ще научавате много от него и за сложните международни събития в областта на геополитиката, сигурността и икономиката. Цветин е репортер с опит в сферата на телевизионната журналистика и магистър по "Международна сигурност" от Софийския университет "Св. Климент Охридски" . През последните години изследователските му интереси са насочени силно към процесите в региона на Източна Азия.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img