fbpx
26.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 17:48:55
четвъртък | 26.05.2022 | 17:48:55
26.8 C
София

Не е открито взривно вещество на борда на самолет, кацнал на Летище София

Всички полети продължават да се изпълняват по разписание

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Самолет на авиокомпания flydubai със 124 пътници на борда по направлението от Дубай до София се приземи на Летище София малко след 15:00 ч. днес.

Заради съмнения за взривно вещество на борда той e бил претърсен от специализираните служби и нищо опасно не е било открито, се посочва в съобщение на официалната страница на летището във фейсбук.

Поради съмненията за взривно вещество е бил свикан кризисният щаб на Летище София, в който участват специализирани държавни органи, служители на аерогарата и др. Според процедурите за действие в подобни ситуации самолетът е бил отклонен на безопасно разстояние, паркиран на отдалечена стоянка и пътниците са свалени от самолета.

Всички полети продължават да се изпълняват по разписание, допълва БТА.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук