fbpx
24.1 C
София
12 август 2022 | петък | 12:29

Назначават трима нови зам.-председатели на НСИ

Освободен е един зам.-председател с изтекъл мандат

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

С Решение на Министерския съвет в оставка днес са определени трима заместник- председатели на Националния статистически институт. Това съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Това са Диана Янчева, Свилен Колев и Михаил Кончев. 

Диана Янчева е доказал се професионалист с дълбоки познания в областта на статистиката, уважаван ръководител, който е готов за нови предизвикателства в професията, информират от правителствената пресслужба. 

Свилен Колев е финансист, с опит в икономическите и финансови анализи, с познания в банковата сфера, с отлично владеене на английски език и множество публикации в областта на статистическите анализи.

Михаил Кончев е доктор по научна специалност „Приложение на изчислителна техника в икономиката“, с ръководен опит в управлението на проекти, свързани с анализи и дигитална трансформация, добавят от МС. 

Освободен е Богдан Богданов, който е с изтекъл мандат като заместник- председател.

- РЕКЛАМА -spot_img
Нели Ставрева
Нели Ставреваhttp://www.newsone.bg
Журналист с дългогодишен опит в печатни и електронни издания. Дипломиран журналист в “Университета за Национално и световно стопанство”. Работила е като редактор и продуцент във водещи български масмедии.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img