fbpx
5.7 C
София
петък | 20.05.2022 | 07:04:40
петък | 20.05.2022 | 07:04:40
5.7 C
София

Настимир Ананиев: Още днес ще бъде внесено новото предложение за разплащанията с пътните фирми

Депутатът смята, че още следващия вторник новият проект може да влезе за разглеждане в регионалната комисия

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Председателят на парламентарната Комисия по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление и депутат от „Продължаваме Промяната“ Настимир Ананиев потвърди, че още днес ще бъде внесено новото предложение за разплащанията с пътните фирми. “Ние днес ще внесем друго предложение, защото казусът е много сериозен.

Искаме час по-скоро да има решение, за да има и безопасност на пътищата, но и да почнем на чисто”, заяви Ананиев във връзка с разплащанията с пътните фирми за извършени дейности. Пред журналисти в кулоарите на Народното събрание той посочи, че предложението ще е близко до това на парламентарната правна комисия, за което е имало най-много гласове, въпреки че е било отхвърлено в зала.

„Говорим за страшно много пари, пари на данъкоплатците, публичен ресурс, който трябва да бъде защитен максимално, затова трябва този гарант да бъде Народното събрание“, коментира Ананиев.

Депутатът смята, че още следващия вторник новият проект може да влезе за разглеждане в регионалната комисия и да бъде гласуван в зала същата седмица, допълва БТА.

“Правният абсурд е забъркан от ГЕРБ и патриотите преди две години. В момента се опитваме да го развържем в Народното събрание, тъй като сме парламентарна република”, посочи още Ананиев.

- Реклама -spot_imgspot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук