fbpx
18.5 C
София
12 август 2022 | петък | 11:14

Настимир Ананиев: Има политически сили, които работят на всички нива, за да няма правителство

Той призова депутатите от ИТН да не приемат решенията да се вземат еднолично

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

“Ние от избори не се притесняваме”, заяви Настимир Ананиев от “Продължаваме промяната”. Според него има политически сили, които работят на всички нива, за да няма правителство.

Той призова депутатите от  ИТН да изразят становище, че не приемат решенията да се вземат еднолично.

Ананиев засегна и темата за КПКОНПИ. По думите му ИТН искат КПКОНПИ да има борд от 4 души, който да взима решение единодушно, а всеки от тях да може да налага вето. Според него това  дава възможности да се пречи на разследването срещу конкретни лица.

Настимир Ананиев беше категоричен, че до петък, най-късно до понеделник, БСП трябва да върнат мандата или да определят кандидат-премиер, който да се опита да състави кабинет.

Депутатът от “Продължаваме промяната” още веднъж потвърди желанието на политическата формация да има правителство, защото в този момент това е най-доброто за България. 

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img