fbpx
25.8 C
София
11 август 2022 | четвъртък | 16:50

НАП и МВР с проверки по заведенията във Варна

Специализираните полицейски операции ще продължат до приключването на активния сезон

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

От МВР и НАП провериха спазват ли се правилата в заведенията във Варна. Късно в петък вечер полицията влезе изненадващо на проверка в няколко нощни клуба. Униформените провериха най-вече за разпространение на наркотици, както и за непълнолетни лица в заведенията.

Резултатите не закъсняха. Минути след началото на проверките бяха установени няколко непълнолетни лица. Не липсваха и по сериозни случаи. “Проверени са 48 лица. Установено е едно лице, обявено за общодържавно издирване”, заяви Светла Златева – говорител на ОД на МВР – Варна.

Не след дълго мъжът е отведен от полицията, а част от клиентите били изненадани от акцията.

Много от клиентите споделиха, че до този момент не са попадали на нередности в дискотеките. Проверката на униформените е продължила няколко часа, като са били проверени заведения, както на крайбрежната алея, така и на Морската гара във Варна.

След още няколко съставени акта проверката е приключила, но от МВР са категорични: “Проверките ще продължат. Тези специализирани полицейски операции ще продължат докато приключи активният сезон”, посочи Златева.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img