fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 18:23

Надзиратели излязоха на протест в Плевен

Недоволните настояват Министерството на правосъдието да спази обещанието си за увеличението на заплатите им

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Служители на Главна дирекция “Охрана” и инспектори по “Социални дейности” от затвора в Плевен излязоха на протест пред Съдебната палата в града.

Причината за недоволството им е неизпълненият ангажимент на Министерството на правосъдието за увеличение на заплатите в сектора с по 300 лева от 1 юли. Според тях реалното увеличение е 125 лева, след като са приспаднати всички данъци и удръжки. 

“Чувстваме се излъгани. За момента нашите действия са с цел да покажем, че сме обидени и затова излизаме пред всяка съдебна сграда в страната”, каза Пламен Митев, член на Управителния съвет на Синдикат “Охрана” в Плевен. 

Тази събота е обявен национален протест в София.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img