fbpx
25.8 C
София
четвъртък | 26.05.2022 | 20:17:31
четвъртък | 26.05.2022 | 20:17:31
25.8 C
София

Над 150 българи са блокирани на летище в Германия

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Над 150 българи са блокирани на летище Франкфурт-Хан от 23:00 ч. снощи, когато е трябвало да излетят за София.

Пред NOVA годеница на един от пътниците разказа, че полетът не се е състоял заради снеговалеж и постоянно се отлагал. Така, повече от 13 часа, на нашите съграждани са давали разнопосочна информация кога ще излетят за София.

Всички пасажери са нощували в самолета, тъй като не е имало персонал на летището, който да ги изведе от там. По последна информация полетът на нискотарифната авиокомпания трябва да се осъществи тази вечер.

“Цяла нощ – 7-8 часа, са стояли в самолета. Малки деца и възрастни. Дали са им само фъстъци. Обяснявано им е, че заради снега не могат да излетят. Полетът се е отлагал постоянно с часове. Имало е слухове, че има технически проблем. Чувах, че има и плачещи деца”, разказа Елис Тахир.

Сред сънародниците ни има и 12 бебета.

Изготвен е списък на всички пътници, които са блокирани на летище Франкфурт-Хан. Те имат намерение да искат обезщетение от авиокомпанията.

- Реклама -spot_imgspot_img
Георги Донков
Георги Донковhttp://www.newsone.bg
От близо 30 години Георги Донков работи като журналист. Практикувал е професията в почти всички видове медии, в различни точки на света. Макар че най-дълго е работил в телевизията, голямата му любов си остава радиото, а последната му страст са онлайн медиите.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук