fbpx
18.8 C
София
20 август 2022 | събота | 05:09

Над 1,1 млн. лв. могат да отидат за ремонти на училища и детски градини в София

Обектите са избрани, след подадени писма от районни кметове, директори и училищни настоятелства

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Столичният общински съвет ще разгледа предложение за отпускане на 1 157 070 лв. от Специализирания общински приватизационен фонд за ремонт на училища и детски градини от 8 столични района.

Обектите са избрани, след постъпили писма от районни кметове, директори и училищни настоятелства до зам.-кмета по строителство Ангел Джоргов, съобщиха от СОС.

Дейностите, които ще бъдат извършени са ремонт на покрива на ДГ 119 „Детска планета“ в район „Възраждане“, строителни работи по сградата на ДГ 103 „Патиланско царство“ в квартал „Хаджи Димитър“, ремонт на покрив на ДГ 188 „Вяра, Надежда и Любов“ в квартал „Младост 4“, подмяна на отоплителна система в 26 СУ „Йордан Йовков“ в квартал „Карпузица“, подмяна и ремонт на покрива на ДГ 161 „Ласка“ в район „Овча купел“, ремонт на покрива на ДГ 164 „Зорница“ в квартал Горна баня, ремонт на покрив на ДГ 68 „Ран Босилек“ в район „Люлин“.

Ще се извършва и топлоизолиране на основната сграда и физкултурния салон на 171 ОУ „Стоил Попов“ в район „Нови Искър“, както и ремонт на 2 термопомпени инсталации в ДГ 146 „Звездица“ в квартал Кремиковци.

- РЕКЛАМА -spot_img
Петър Копринков
Петър Копринковhttp://www.newsone.bg
Петър Копринков е журналист в информационния сайт NewsONE. Той е студент по Журналистика в Софийския университет “Св. Климент Охридски”. Има опит като стажант в БНР и като автор на материали в спортната секция на bTV.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img