4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:27:18
4.9 C
София
събота | 04.12.2021 | 13:27:18

Национално обединение на десницата издигна Горан Благоев за свой кандидат за президент

Д-р Ивелина Георгиева е кандидат за вицепрезидент

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Журналистът Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева са кандидат-президентската двойка на коалиция Национално обединение на десницата, в която влизат „Републиканци за България“ и КОД.

Снимка: БНР

Целите на новото обединение са възстановяване на парламентаризма, формиране на дясно управление и приемане на лустрационни закони, заявиха при регистрирането си в Централната избирателна комисия лидерите на двете формации Петър Москов и Цветан Цветанов.

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук