fbpx
20.2 C
София
19 август 2022 | петък | 05:56

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще заседава днес

В дневния ред е включен проект на Закон за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Националният съвет за тристранно сътрудничество ще има заседание днес от 14:00 часа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

В дневния ред е включен проект на Закон за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване, внесен от министъра на финансите; проект на Закон за изменение и допълнение на Кодекса на труда, внесен от министъра на труда и социалната политика.

Тристранният съвет ще обсъди още законопроект за изменение и допълнение на Кодекса за социално осигуряване, внесен от Мустафа Карадайъ и група народни представители, както и законопроект за допълнение на Закона за лечебните заведения, внесен от Десислава Атанасова и група народни представители, допълва БТА.

- РЕКЛАМА -spot_img
Лили Тошева
Лили Тошеваhttp://www.newsone.bg
Лили Тошева е журналист в информационния сайт newsONE.bg. Има дългогодишен опит в националните телевизии като репортер, редактор и продуцент. Участвала е в създаването и стартирането на новинарското съдържание на две телевизии. Опитът й в реализацията на национални проекти в неправителствения сектор, насочени към интеграцията на деца и младежи в неравностойно положение, приема като кауза, която по-късно й помага да прави новини в подкрепа на хората с увреждания. Вярва, че журналистиката трябва да помага на хората за решаването на проблемите им, тъй като електронните медии дават тази възможност, освен да информират. В newsOne.bg Лили Тошева ще Ви представя най- актуалното от деня в сферата на държавното управление, местната власт, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, медиите и обществения живот. Фокусът й на работа ще е в създаването на „добри новини“, ще ви среща с личности, които са приели грижата за по-слабия като своя кауза. Лили Тошева ще ви запознае и с млади учени от водещите университети в България и Българската академия на науките, които работят по иновативни проекти в областта на медицината, физиката, химията, биотехнологиите и инженерните науки.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img