fbpx
19.1 C
София
12 август 2022 | петък | 02:01

Националният съвет на БСП решава какво да прави с мандата

От партията обявиха, че ще държат папката до петък

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Националният съвет на БСП се събира днес с въпрос – дали левицата да върне празна папката на президента Румен Радев, или да предложи състав на кабинет. Широкото ръководство на партията избира между два варианта за действие, стана ясно вчера след заседание на Изпълнителното бюро на БСП.

Председателят на парламентарната група Георги Свиленски не разкри какви са опциите, но посочи, че те са хоризонт до края на работната седмица. Това означава, че БСП ще задържи третия проучвателен мандат до петък.

Решението на левицата е на фона на напрежението между партиите, които доскоро преговаряха за общо управление, което се създаде след запис от заседание на парламентарната група на “Демократична България” и последвалото решение на “Има такъв народ” да излезе от преговорите. От ГЕРБ пък прогнозираха, че през октомври ще има предсрочни избори.

- РЕКЛАМА -spot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img