fbpx
31.5 C
София
8 август 2022 | понеделник | 19:16

Национали бойкотират федерацията по вдигане на тежести (ВИДЕО)

Националите се надяват на бърза развръзка

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Трима национали по вдигане на тежести обявиха бойкот, който ще стартира в края на месеца. Причината е управлението на президента на федерацията Неделчо Колев

Националите Христо Христов, Ангел Русев и Дейвид Фишеров настояват президента на родната федерация по вдигане на тежести Неделчо Колев да се оттегли от поста си. Състезателите разкриха, че част от тях, както и треньорският щаб, не са получавали заплати от половин година. Те застават зад своя треньор Иван Иванов, както и Ариф Маджид, който беше избран за шеф на централата, но заради обжалване все още не може да поеме организацията.

„Смятаме да бойкотираме, ако не бъдат преведени средства до края на месеца. Не знам кой човек би се трудил без заплащане, ние няма да толерираме това положение. Искаме да призовем Неделчо Колев да се откаже, не искаме с него да продължаваме.”, сподели Христо Христов.

„Преди няколко дни бяхме на среща с Неделчо Колев. Имаше въпрос към мен, дали не съм отишъл да защитавам парите, а да защитавам старши треньора Иван Иванов. Изглежда искат да направят отбор без нас и треньора“, каза Ангел Русев.

„Федерацията не спазва договорите си с Министерството на младежта и спорта, парите са получени във федерацията, но не достигат до определените хора.”, заяви Дейвид Фишеров.

Националите се надяват на бърза развръзка и допълниха, че зад тях стоят и други родни национали по щанги.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here