fbpx
17.8 C
София
събота | 21.05.2022 | 11:37:23
събота | 21.05.2022 | 11:37:23
17.8 C
София

НА ЖИВО в “Попитай журналиста”: Главният архитект на София отговаря на зрителски въпроси

Въпросите към госта ни може да изпращате по фейсбук и в ютуб канала на медията

- РЕКЛАМА -spot_img
- Реклама -spot_imgspot_img

Главният архитект на София Здравко Здравков отговаря на зрителски въпроси в подкаста “Попита журналиста” с Владимир Христовски.

Здравков говори по наболелите проблеми, свързани с презастрояването, бъдещия Общ устройствен план на града, възможностите за разкриването на нови паркоместа, разширението на метрото.

Проследете разговора на журналиста на NewsOne с главния архитект на града на следния линк:

https://www.facebook.com/newsone.bg/videos/345305040709896-0pqFcqGv_M

- Реклама -spot_imgspot_img
Владимир Христовски
Владимир Христовскиhttps://www.newsone.bg
Владимир Христовски е заместник главен редактор и журналист в информационния сайт NewsOne.bg. Той има дългогодишен опит, придобит при работата си във вестници, радио, телевизия и информационна агенция. През годините той се насочва към създаването на новини за хората. Христовски вярва, че журналистиката, освен че трябва да информира точно и безпристрастно, трябва да помага и решава трайно проблеми, да бъде в основата на законодателни промени, водещи до качествената промяна на живота на обществото. В NewsOne.bg Владимир Христовски ще Ви информира за актуалното и най-важното от деня в страната, от сферата на Столичната община, образованието, социалната сфера, здравеопазването, иновациите, културата. Също така ще Ви среща с добрия пример, ще съдейства за разрешаването на проблеми и ще Ви среща с интересни и вълнуващи личности. Като запазена негова марка, той ще търси и отговорите на онези въпроси, които малцина журналисти се осмеляват да задават.
Последни новини
- Реклама -spot_img
Още новини
- Реклама -spot_img

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук