fbpx
26.8 C
София
15 август 2022 | понеделник | 19:43

На протест излязоха и служителите на “Съдебна охрана”

Вместо обещаните по 300 лв. към заплатите надзирателите получават по 125 лв.

- РЕКЛАМА -spot_img
- РЕКЛАМА -spot_img

Тази сутрин и служителите на “Съдебна охрана” в Монтана изразиха своето недоволство.

От изказванията им става ясно, че те се чувстват излъгани от правосъдното и финансовото министерство. Те са възмутени, че вместо обещаните 300 лв. увеличение на заплатите, ще получат по-малко от половината – 125 лв. 

Статистиката сочи, че възнагражденията на служителите не са актуализирани от април 2020 г. Вчера в Добрич своето недоволство изразиха и надзирателите в затворите. Пред Съдебната палата в града се събраха представителите на съдебната охрана и надзирателите, за да изразят своето недоволство срещу ниското заплащане.

- РЕКЛАМА -spot_img
Тоня Стоянович
Тоня Стояновичhttp://www.newsone.bg
Тоня Стоянович работи като журналист повече от 20 години. Първите си стъпки в бранша прави под ръководството на Томислав Русев, като спортен репортер. Споделя, че никога няма да забрави първия си урок, а именно правилото ,че няма лош отговор ,а лошо зададен въпрос. В последната година от следването си в Национална спортна академия „Васил Левски“ записва втора специалност спортна журналистика. Почти 10 години отразява състезания от моторните спортове, волейбол, борба и др. Завършва магистратура “Електронни медии“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. От 2013 година работи като репортер,редактор и водещ в политическите новини в телевизия. В живота и в работата си винаги си напомня думите на италиански поет Данте Алигиери, че „Най-горещите места в ада са предназначени за онези, които по време на големи морални изпитания са пазили неутралитет.“
Последни новини
- РЕКЛАМА -spot_img
Подобни новини
- РЕКЛАМА -spot_img